Mijn naam is Henny Noordervliet, ik ben al 40 jaar werkzaam in de telecommunicatiebranche. Gedurende deze periode heb ik uitgebreide kennis en ervaring opgedaan op het gebied van kabelwerken, netwerken, Nortel bedrijfstelefooncentrales, Nortel/Avaya Multi Media Contact Center applicaties en Avaya IP Office met het Avaya Contact Center Select. De laatste jaren heb ik me ook gespecialiseerd in het Storm Cloud contact center.

Mijn specialisatie ligt met name op het terrein van advisering rondom de inrichting, (her)programmering en het gebruik van Nortel/Avaya telefooncentrales met het Avaya Multi Media Contact Center. De focus hierbij is om deze systemen zo efficiënt mogelijk in te zetten en klantcontacten optimaal te laten functioneren.

Daarnaast beschik ik over ruime ervaring in het creëren van maatwerkrapportages uit het Avaya Multi Media Contact Center. Dit is mogelijk op zowel de versie met SQL-database in combinatie met Crystal Reports als vanuit de Cache-database met gebruik van Microsoft Reporter. Momenteel ben ik ook intensief bezig met het ontwikkelen van maatwerkrapportages uit het Storm Cloud contact center.

Werken in teamverband geeft me veel voldoening. In dit verband streef ik er altijd naar mensen te behandelen zoals ik zelf ook graag behandeld zou willen worden.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via telefoonnummer 06 – 53 818 430 of stuur een e-mail naar info@hnoordervliet.nl.